Assortiment
U bent hier:Home>Assortiment

Assortiment

Nu te vinden in de showroom:

Scandinavische touch!

In deze uitgebreide collectie vind je van alles wat. Vier verschillende kleuren ontworpen voor elke ruimte waar minimalisme en interieurontwerp belangrijk zijn. Vier moderne kleuren vertaald in drie verschillende looks: Concrete, Ashwood en Duet.

Daarnaast vind je de laatste kleurentrends in overeenstemming met de mode, een eigentijdse stijl en ontwerp: dit zijn de Hexa en Mixdecò, de decoratieve kant van het project, van wit tot roze, van groene tot blauwe tinten, vier moderne en verfijnde decors en mozaïektinten.

CONCRETE   Cementeffect met lichte schaduw variaties, een veelzijdig en uitstekend product met de beste technische en esthetische prestaties. Een nieuwe maat, 80×80 cm, ideaal voor grote oppervlaktes waar minimalisme en een modern gedachtegoed de perfecte keuze zijn voor elk ontwerp.

ASHWOOD  Geolied essenhout, een echte Scandinavische houtlook, perfect voor elke overdekte ruimte met een grote visuele impact, waar elegantie en minimalisme belangrijk zijn. Een origineel ontwerp, modern en lineair, met als afwerking een gladde en aangename matte finish. De perfecte balans tussen de warmte van het hout en de moderniteit van de kleuren.

DUET  Een unieke combinatie van Concrete en Ashwood in een nieuwe en prachtige maat, 10x70cm! Door de visgraat legpatronen, zal het een nieuw en natuurlijk gevoel uitdragen van de porseleinen houtlook. Ongerectificeerd maar met rechte randen om zelfs voegen van 1 mm mogelijk te maken. Een geweldig effect waarbij de houtlook het gevoel geeft en waarbij de grote voordelen van keramiek volledig tot haar recht komen.

HEXA  is meer dan alleen een zeshoekig mozaïek met afmetingen van 4.3×3.8 cm verwerkt op net van 31.6×31.6 cm. HEXA is puur design. Technologie van een hoog niveau, gemaakt in Italië. Full body porselein mozaïek, geschikt voor vloeren en muren. HEXA is beschikbaar in een combinatie van drie soorten trendkleuren in de afwerkingen mat, glans (licht gepolijst effect) en structuur (ruwe of korrelige look, zoals de jute textuur). Dit is de ultieme designtrend: perfect voor elke woning of bedrijfspand, een design dat de laatste kleurentrends volgt in Scandinavische stijl. Van pure cotton candy tinten tot het donkere deep navy, en van het trendy rosy blush tot wild sage, HEXA mozaïek geeft de finishing touch aan uw interieurontwerp en kan makkelijk worden gecombineerd met Concrete, Ashwood of Duet.

MIXDECÒ  is een nieuw hoofdstuk in pure #terratintastyle decoraties. Dit keer gaat het over kleur, altijd met de “Maiolica” look. Drie combinaties van 9 patronen elk in 3 verschillende tinten (rosy blush, wild sage, deep navy), of een samenstelling waarbij alle 27 decors in de 3 kleuren worden gecombineerd. Een indrukwekkende balans tussen vintage en modern dat een unieke sfeer creëert, die nog niet eerder is vertoond. Mixdecò komt met twee verschillende soorten afwerking: zijdeglans, een look met een matte textuur, en wet&shiny, een look met een prachtig en helder glanseffect. Ook geschikt voor woningen. Mixdecò is gewoon de kern van ‘’Maiolica’’ design.

Klik hier voor de catalogus van betonstil!

Te zien in onze showroom:Piet Boon Display

Internationaal gerenommeerd design studio Piet Boon introduceerde 10 Oktober jl. in haar hoofdkantoor in Oostzaan, met trots haar eerste tegelcollectie: Piet Boon tiles & stones by Douglas & Jones. De tijdloze en spannende collectie is opgebouwd uit zes verschillende en elk bijzondere design series. Het resultaat van het karakteristieke creative handschrift van de designstudio, ontwikkeld en vermarkt door Tegelgroep Nederland VS Tiles.

De Piet Boon tiles & stones by Douglas & Jones collectie is opgebouwd uit zes bijzondere series; CONCRETE, SIGNATURE,WAX, TINY, MATTE, STONES en de HUGE Tile. Elke tegelserie kenmerkt zich door haar eigenschappen in materiaal, afwerking, kleurpallet, formaat en textuur. De tegels kunnen zowel los als in combinatie met andere series toegepast worden.

Vind de collectie op onze pinterest! 

Piet Boon Tiles:  

Nieuw in onze showroom: 

VTWONEN Mold 

De splikspinternieuwe ontwikkeling van vtwonen: de douchtegel! Een grootformaat douchetegel & compleet drainsysteem ineen. Dé innovatieve oplossing voor een volledig geïnterfereerde douchevloer. En qua kleur sluiten deze tegels naadloos aan op de tegelserie Mold, waardoor je een gevoel van rust en eenheid in je badkamer kunt creëren! Zo maak je van je badkamer een ware thuis-spa.

De Mold serie bestaat uit vier verschillende kleuren. 

Naast vloertegels in 70x70 cm & 90x90 cm zijn er ook bijpassende wandtegels. 

Kom deze prachtige vtwonen serie nu bewonderen in onze showroom!

 

 

 

 

Onze Merken