Diensten
U bent hier:Home>Diensten

Diensten

Bij het maken van bijvoorbeeld een badkamer komt vaak meer kijken dan u denkt. Zo zijn er een aantal punten van belang waar u rekening mee moet houden.

Als eerste moet u bepalen wat voor sfeer de badkamer uit moet stralen. Kiest u voor romantisch en klassiek of gaat u juist voor strak en modern. Wilt u uw badkamer zo rustig mogelijk houden of houd u juist wel van speelse accenten. Ook moet u rekening houden met de afmetingen van de badkamer, door de tegels bijvoorbeeld diagonaal te leggen, kunt uw badkamer er opeens een stuk ruimer uit gaan zien. Het is ook leuk eens wat nieuws te durven met tegels. Zo kunt u heel leuke nuances maken met mozaïek en bestaan er tegels waar verlichting in is verwerkt waardoor uw badkamer een extra dimensie krijgt.

Ten tweede moet u rekening houden met de technische aspecten. Op wat voor ondergrond worden de tegels aangebracht? Is er vloerverwarming aanwezig en wat moet er allemaal in komen? Deze punten zijn van belang voor de materiaal keuze van bijvoorbeeld lijm, profielen en kitwerk.

Tot slot zijn er altijd dingen die u moet weten over de keuze van het materiaal voor het uiteindelijke resultaat. Zo zal natuursteen of marmer er altijd anders uit zien als een keramische tegel. Dit komt omdat het een natuurproduct is en in principe iedere tegel uniek is.


Zo als u ziet komen er vele aspecten aanbod waar u rekening mee moet houden bij bijvoorbeeld het realiseren van een badkamer. Door onze jarenlange ervaring hebben wij de kennis opgedaan die van belang is bij het uitvoeren van een project.

Wij begrijpen dat het dus niet eenvoudig is uw droom te realiseren. Wij zien het echter als een uitdaging dit samen met u waar te maken.

Onze Merken