U bent hier:Home>Projecten>De kapel, Tuin van Noord

De kapel, Tuin van Noord

Hier woont u, omringd door de openbare tuin en de woningen van de Noordsingelgevangenis, op een steenworp afstand van het centrum van Rotterdam.
De hoge plafonds en een unieke entree zorgen ervoor dat dit een geweldige plek is om te wonen! Het is een comfortabele en onderhoudsvriendelijke woning met ook nog eens een unieke uitstraling, midden in de stad op een historische plek.

In de kapel worden 8 woningen geplaatst waarvan vijf met een woningoppervlakte van circa 100 m2, twee met een woningoppervlakte van circa 160 m2 en één woning met een woningoppervlakte van circa 85 m2.

De 8 woningen zijn onderverdeeld in 3 types.
Type A heeft maar liefst 4 woonlagen en 2 extra ramen in de gevel waardoor je een prachtig uitzicht hebt op de levendige openbare tuin. Type B heeft een net wat grotere woonkeuken dan type A. Perfect voor een tafel waar maar liefst 8 personen aan kunnen! In de woonkamer kunt u genieten van het lichtinval door de hoge kerkramen. Type C zit in het voormalige entree gedeelte van de kapel. Via uw eigen tuin, die een oppervlakte heeft van bijna 70 m2, bereikt u de originele groene dubbele deuren uit de Kapel. Door de hoge plafonds in de slaapkamer is het een unieke ruimte

Kortom, het betekent dus uniek wonen op een zeer gewilde locatie in een historisch pand. Simpelweg genieten van rust en ruimte in een groene omgeving.

Kijk voor meer informatie op de site.

«Terug naar het projecten overzicht
Onze Merken