U bent hier:Home>Projecten>Heerlijk Heenvliet

Heerlijk Heenvliet

Heerlijk Heenvliet is ontworpen in de kenmerkende stijl van de jaren 30. Tijdens de inspraakavonden gaf de overgrote meerderheid van omwonenden en toekomstige bewoners deze stijl op als voorkeur. Dat was geen verrassing, want de nieuwe wijk is echt een verlengstuk van het dorpshart. Deze klassieke bouwstijl sluit daar op een natuurlijke manier op aan.

De hele wijk ligt op een verhoging van een halve meter. De woningen liggen aan een binnenstraat en het geheel wordt omringd door waterpartijen met groenstroken en wilgen. Deze combinatie zorgt ervoor dat een groot deel van de tuinen uitkijkt over het buitengebied van Heenvliet. De landelijke omgeving wordt zo een verlengstuk van je eigen woning en tuin. Ook dit was een nadrukkelijke wens van toekomstige bewoners

De moderne eisen die we met elkaar aan woningen stellen, vereisen dat we steeds meer onderdelen onder nagenoeg perfecte condities maken en monteren. Dat lukt niet op een bouwplaats waar zon, kou, water en wind voortdurend de kans krijgen om de kwaliteit van het gebruikte materiaal aan te tasten. Daarom produceren we zoveel mogelijk vooraf – in de fabriek. Op de bouwplaats geven we vervolgens de finishing touch: ambachtelijk als altijd.

«Terug naar het projecten overzicht
Onze Merken