U bent hier:Home>Projecten>Julia's Buiten

Julia's Buiten

De 2 onder 1 kapwoningen hebben een bijzonder aantrekkelijke uitstraling door de aantrekkelijke bouwstijl uit de jaren 30. Groots zonder afstandelijk te zijn, romantisch met de prachtige detaillering en tegelijkertijd stoer met het schuine pannendak.

Voor welke nieuwbouwwoning kiest u?
De woningplattegrond van de royale 2 onder 1 kapwoningen met parkeergelegenheid voor 2 auto’s is gelijk. Alleen de kleur van de gevel en het dak verschilt. Het ene duo is mediterraans en heeft een rood dak. De andere tweekappers hebben een klassieke, donkerrode gevelsteen en antracietkleurige dakpannen. Alle woningen in Julia’s Buiten hebben een prachtige erker, opvallende raampartijen met traditionele roedeverdeling, sierlijke dakkapellen en een iets overstekende dakrand.

De grote tuinen van Julia’s Buiten
De 4 woningen liggen op riante kavels van 279 m2 tot 439 m2. De achtertuinen van deze nieuwbouwwoningen liggen op het oosten en zijn ruim 10 meter diep en meer dan 11 meter breed. Altijd een heerlijke plek in de zon. Eén van de woningen heeft een extra grote tuin die direct aan het water grenst.

«Terug naar het projecten overzicht
Onze Merken