U bent hier:Home>Projecten>Kreken van Nibbeland

Kreken van Nibbeland

Wij gaan verhuizen…

…naar de Kreken van Nibbeland. Een prachtige nieuwe wijk in het Zuid-Hollandse Zuidland. Een wijk met uitstraling – juist door het gevarieerde woningaanbod. De groene en waterrijke omgeving maken de Kreken van Nibbeland razend populair. Want er is genoeg ruimte om te spelen, te wandelen en te genieten van de buitenlucht.
             

Modern leven
Wie kiest voor een woning in de Kreken van Nibbeland, maakt een duurzame keuze. De eigentijdse woningen zijn lekker afwisselend opgezet en voldoen aan de nieuwste normen voor isolatie, indeling en veiligheid. De ruime woningen – variërend van parkrijwoning tot vrijstaande woning – zijn ideaal voor de dynamiek van het gezinsleven. En ze zijn betaalbaar!
             

Dorp, polders, strandjes en stadsleven
De structuur van de wijk is geïnspireerd op het omringende polderlandschap. Dat zorgt voor een heerlijk uitzicht vanuit uw huis. Aan de ene kant van de Kreken van Nibbeland ligt het gemoedelijke dorp Zuidland – voor al uw benodigdheden en voorzieningen. Aan de andere kant liggen uitgestrekte polders binnen handbereik, boordevol natuur, water en recreatiemogelijkheden. Een ideale mix, die compleet wordt dankzij de nabijheid van de steden Hellevoetsluis, Spijkenisse en Rotterdam.

Gasaansluiting, voor de nieuwe woningen.
Koken op gas, voor veel mensen een wens. Inmiddels worden ook alle nieuwe woningen in de Kreken van Nibbeland aangesloten op het gasnet. Zo kunt u straks lekker een 6 pits gasfornuis aanschaffen in de mooie nieuwe keuken.

«Terug naar het projecten overzicht
Onze Merken