U bent hier:Home>Projecten>KEA woontoren

KEA woontoren

In het Amsterdam Science Park ontwikkelen we woontoren KEA. Het Science Park is een inspirerende locatie binnen de ring A10 in stadsdeel Oost/Watergraafsmeer, waar wetenschappers en ondernemers elkaar ontmoeten en kennis met elkaar uitwisselen. Kennisinstellingen van wereldfaam en high tech topbedrijven vestigen zich in toenemende mate op het Science Park.

De nieuwe woontoren is bedoeld voor de groeiende groep gebruikers van het Science Park en jonge starters op de Amsterdamse woningmarkt. De toren - een ontwerp van Klunder Architecten - omvat 22 verdiepingen, 152 appartementen en 76 parkeerplaatsen en heeft een prominente ligging aan de Carolina McGillavrylaan. De woningen hebben een gemiddelde oppervlakte van 68 m2, een hoog afwerkingsniveau, een ruim en breed balkon en een panoramisch uitzicht over Amsterdam. Desondanks zal het overgrote deel van de appartementen een aanvangshuur onder de € 1.000,- per maand hebben. Daarmee voorziet KEA in de vraag vanuit de Amsterdamse woningmarkt: betaalbaar binnenstedelijk wonen in het vrije sector huursegment.

We ontwikkelen KEA samen met Ymere en in co-creatie met belegger Syntrus Achmea Real Estate Finance, aannemer Waal en de gemeente Amsterdam.

«Terug naar het projecten overzicht
Onze Merken