U bent hier:Home>Projecten>Klapwijkse Pier

Klapwijkse Pier

De Klapwijkse Pier ligt in een waterrijk gebied met natuurlijke oevers. De waterkant en de kapvorm hebben gezorgd voor niet alledaagse woningen met grote dakterrassen en balkons. Tussen de gebouwen komen overdekte gebouwde parkeervoorzieningen, waarbij het landschap zich als het ware uitstrekt over de daken van de garages.

Pier 1 'De Gele Lis' wordt nu gerealiseerd en bestaat uit 47 appartementen met een totale omvang van 5.976 m2 en een gezondheidscentrum à 956 m2. Het plan voor de realisatie van Pier II bestaat uit 45 appartementen met een totale omvang van 6.675 m2. Het dek heeft 1.983 m2 aan parkeervoorzieningen. Het totale project heeft een omvang van 15.592 m2 BVO.

De overdekte  en afgesloten parkeergarage, die tussen de twee Pieren is gesitueerd, is vanuit beide gebouwen bereikbaar. Iedere woning krijgt de beschikking over (minimaal) één parkeerplaats. De entree van de parkeergarage is gelegen aan de Klapwijkse Zoom. De appartementen hebben alle een hoog afwerkingsniveau. Naast het gebruik van

«Terug naar het projecten overzicht
Onze Merken