U bent hier:Home>Projecten>Houthaven Pier 2

Houthaven Pier 2

De Houthaven in Amsterdam wordt getransformeerd tot een kleinschalige stedelijke buurt met smalle straatjes, veel ruimte voor groen en water: autoluw en bootjesrijk

In de Amsterdamse Houthaven ontwikkelt BPD het nieuwbouwproject Pier 2. Er komen in totaal 150 eengezinswoningen van 3 tot 5 woonlagen. Op 30 november is de inschrijving voor fase 1 gesloten. 


De 1e fase van Pier 2 bestaat uit 33 woningen in 5 verschillende types. Flexibele indelingen zijn mogelijk. Op de website staan alle specificaties en plattegronden van de woningen, inclusief een aantal mogelijke indelingsvarianten. De prijslijst vind je onder de downloads.

Flexibele indeling

Bepaal zelf de indeling van je woning! Je kunt kiezen uit een aantal flexibele mogelijkheden. Wil je bijvoorbeeld de keuken in het souterrain of de woonkamer en de keuken op de begane grond? Ook kun je bepalen waar de vide komt, op de begane grond of op de 1e verdieping, aan de voor- of de achterzijde. Of wil je liever een 2e badkamer op de verdieping? Alles is bespreekbaar, binnen de technische mogelijkheden uiteraard. En, voor de aangeboden indelingsvarianten betaal je niets extra's!

Aanlegsteiger

Bij iedere woning hebben de bewoners de mogelijkheid een aanlegsteiger te maken van 2,5 m bij 2,5 m, om bootjes aan te meren. Zo kun je optimaal genieten van wonen aan het water. Onder een gedeelte van Pier 2 komt een ondergrondse parkeervoorziening voor de woningen.

 

«Terug naar het projecten overzicht
Onze Merken