U bent hier:Home>Projecten>Wateringse Binnentuinen

Wateringse Binnentuinen

Bent u op zoek naar een woning in jaren 30 sfeer met de luxe en het comfort van nu? Stop dan maar met zoeken, zo’n woning vindt u in De Binnentuinen. U kunt kiezen voor een herenhuis, een 2 onder 1 kapwoning of een vrijstaande woning.

Te mooi om waar te zijn 
- Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, in De Binnentuinen geniet u van een ruime, energiezuinige woning met tuin en parkeergelegenheid op eigen terrein of voor uw eigen deur. Uw woning is ook nog eens volledig aan uw individuele woonwensen aan te passen. Dat is toch bijna te mooi om waar te zijn!

Sfeer van toen, comfort van nu -
 De slingerende straten en lanen, waterpartijen en groenstroken geven De Binnentuinen een uitgesproken dorpse sfeer. Hier sluit het afwisselende straatbeeld naadloos op aan. Het accent ligt op het karakter van de individuele woning. In elke straat komen diverse ontwerpen van verschillende architecten. De kleuren van bakstenen en dakpannen variëren. Er worden hoogteverschillen aangebracht in gevels en dakkappen. En dat alles met de voordelen van nieuwbouw: energiezuinig, veilig, duurzame materialen en weinig tot geen onderhoudskosten in de 1e jaren.

Groene buurt in het groen - De Binnentuinen ligt in het noordoostelijk deel van Wateringse Veld en grenst aan de ecologische natuurzone die door de wijk heen loopt. Landelijk gelegen dus, maar toch dicht bij de stad. Een combinatie van het beste van twee werelden.De twee historische linten Tomatenlaan en Strijpkade begrenzen De Binnentuinen aan de west- en oostzijde. Langs de Tomatenlaan, loopt een deel van de ecologische natuurzone. Aan de zuidzijde vormt het Vlietpark de afbakening en aan de noordzijde sluit de buurt aan op de diepe kavels aan de Noordweg. Niet alleen aan de randen is veel groen te vinden. In De Binnentuinen zelf zijn diepe voor- en achtertuinen, groenstroken, plantsoenen, bermen en straatbomen prominent aanwezig

«Terug naar het projecten overzicht
Onze Merken