U bent hier:Home>Projecten>De Baron te Dongen

De Baron te Dongen

Wonen in het centrum van Dongen.

Dongen kenmerkt zich door een mooie mix van oude en nieuwe gebouwen. In de 14e eeuw zijn hier Kasteel Dongen en de watermolen gebouwd en dat was het begin van het Dongen van nu. De plaats ademt nog steeds historie door de aanwezigheid van de vele karakteristieke monumenten. De oude kerken en herenhuizen zijn hier nog sfeerbepalend. Maar Dongen is door de jaren heen gestaag gegroeid en oud en nieuw wisselen zich nu af in het straatbeeld.

Qua sfeer is Dongen gemoedelijk en typisch Brabants. Hier is het leven overzichtelijk en rustig. Je profiteert er van alle voorzieningen die bij een middelgrote plaats horen, zoals winkels, scholen, ouderenzorg, een zwembad en een groot aantal verenigingen, maar hebt niet de drukte van een grote stad.

En heeft u behoefte aan méér? Door de centrale ligging in Midden-Brabant, ben je ook zo in steden als Breda, Oosterhout, Waalwijk en Tilburg. Ideaal toch?

Locatie

Het prachtige plan ‘De Baron’ verrijst midden in het centrum van Dongen, op loopafstand van het winkelcentrum. Letterlijk om de hoek vind je een grote diversiteit aan winkels en gezellige terrassen. 

En hou je ook van groen, dan loop je binnen vijf minuten naar het bospark ‘De Bergen’. Vroeger was dit een natuurgebied en een restant van de Loonse en Drunense duinen. Nu is het een prachtig park, met mooi aangelegde wandelpaden die door het bos en langs de waterpartijen slingeren. Hier kun je heerlijk wandelen, je hond uitlaten, vissen of ontspannen.

30 moderne appartementen

U houdt van gemak, maar wilt wel stijlvol wonen? Dan is ‘De Baron’ echt iets voor u. Het statige gebouw heeft het aanzicht van een zestal geschakelde herenhuizen, met ieder een eigen karakter en uitstraling. 

Hier realiseren we een dertigtal moderne en kwalitatief hoogwaardige appartementen. Helemaal compleet opgeleverd met badkamer en toilet. 

De woonoppervlaktes variëren van 70 tot ruim 105 m2. Een royale living, ruime badkamer en dito keuken. Efficiënt ingedeeld en lekker licht door de gevel-brede raampartijen. Natuurlijk hebben we geprobeerd aan alles te denken, maar heeft u zelf woonwensen of wilt u een andere indeling, dan is er veel mogelijk! 

Buiten leven is voor de meeste mensen belangrijk en daarom hebben we veel aandacht besteed aan de buitenruimtes. Deze buitenruimtes hebben een oppervlakte van maar liefst 15 tot ca. 23 m2. En ze zijn bovendien heerlijk zonnig gelegen op het Zuiden. Zo kun je écht buiten leven en hier genieten met vrienden en familie. 

Nooit meer parkeerproblemen, want elk appartement heeft een eigen parkeerplaats. De grootste appartementen hebben zelfs een inpandige parkeerplaats. Dat is pas luxe! Dan staat je auto altijd veilig, droog en vorstvrij.

“ Voor ieder wat wils:
Woonoppervlaktes
vanaf 70 tot ruim
105 m2 + buitenruimtes
vanaf 15 tot 23 m2.”


«Terug naar het projecten overzicht
Onze Merken