U bent hier:Home>Projecten>Elvis en Elton Scheidam

Elvis en Elton Scheidam

Twee appartementencomplexen in het poppark in de wijk Groenoord, Schiedam.

In de wijk Groenoord is de gemeente verantwoordelijk voor een grootse revitalisatie. Met tal van ingrepen is dit een prachtige wijk geworden met tal van verschillende woningtypes. Men heeft er op ingezet om de talloze mensen die in deze wijk willen blijven wonen, van een goede plek te voorzien met bijzondere woningen.

Twee appartementencomplexen

Er zijn twee appartementencomplexen met woningtypen die men in deze wijk niet vindt. Grote appartementen (3 per laag) met een groot balkon. Het is de bedoeling dat voor iedereen een woning op maat wordt gemaakt. Zo kunt u bijvoorbeeld ruimten samenvoegen of de indeling aanpassen. De gevel kent een horizontale opbouw welke refereert aan de woonblokken die er al vanuit het verleden stonden. De bewegende ramen zijn opgespannen tussen de horizontale banden van de gevel, wat een mooi gevelbeeld oplevert.

De onderste laag waar de bergingen liggen krijgen een  bruine kleur wat het basement visualiseert. De gevels daar boven hebben een frisse oranje steen gekregen. De  entrees liggen aan de Vivaldilaan, gericht naar de winkels en de gezellige drukte van het stedelijk leven. Ieder balkon is gericht op de zonnige kant en het rustige binnen gebied van de wijk.

De appartementen

Alle appartementen zijn vier-kamer woningen. Ook hebben ze allemaal eigen grond.De appartementen zijn flexibel indeelbaar. Voor iedereen zal de woning op maat worden gemaakt. Zo kunt u bijvoorbeeld ruimten samenvoegen of de indeling aanpassen.

Kijk voor meer informatie even op de site.

«Terug naar het projecten overzicht
Onze Merken