U bent hier:Home>Projecten>Xavier te Amsterdam

Xavier te Amsterdam

In dit stoere, moderne en exclusieve woongebouw aan de Gustav Mahlerlaan komen verdeeld over de twaalf bovenste verdiepingen 49 exclusieve koopappartementen. De appartementen hebben een fenomenaal uitzicht over de stad en wijde omgeving.

Het brede woningaanbod varieert van een tweekamerappartement van 65 m2 tot en met een penthouse op de 21 verdieping van maar liefst ca. 314 m2. De prijzen van de appartementen variëren van € 335.000,- tot € 2.725.000,- vrij op naam, op basis van jaarlijkse erfpachtcanon.

Alle appartementen beschikken over zonnige balkons of (grote) terrassen. Onder het woongebouw bevindt zich een stallingsgarage waar u een stallingsplaats voor uw auto kunt kopen. Tevens beschikken alle appartementen over een privé berging, welke zich op niveau -1 bevindt.

Van royale woon- en raamoppervlakte, vrije plafondhoogte van bijna 3 meter, vloerverwarming-/koeling, openslaande of schuifdeuren naar een zonnige buitenruimte. Dit alles vindt u terug in Xavier. Met een luxe designkeuken van Siematic en sanitair van Villeroy & Boch maakt u uw appartement echt helemaal compleet. Naar welk appartement uw voorkeur ook uitgaat, de indeling bepaalt u grotendeels zelf, bij ieder type heeft u zonder meerprijs keuze uit een Classic of Modern indeling.

«Terug naar het projecten overzicht
Onze Merken