U bent hier:Home>Projecten>De Werf

De Werf

6 APPARTEMENTEN 'DE WERF' TE BERKEL EN RODENRIJS, BOUWNR. 1 

Berkel en Rodenrijs is een gemoedelijk dorp dat samen met Bergschenhoek en Bleiswijk de gemeente Lansingerland vormt. Mensen die hier wonen, willen er nooit meer weg. Waarom? “Je hebt hier alles, de sfeer is goed en als ik wil ben ik zo in Rotterdam of een andere grote stad. Hier weet je wie je buren zijn, maar is van bemoeizucht geen sprake.” 

De grote steden zijn dus dichtbij, maar nodig zijn ze niet. Het centrum van Berkel en Rodenrijs heeft veel te bieden. Grote landelijke winkelketens en kleine lokale ondernemers verzorgen samen een heel gevarieerd horeca- en winkelaanbod. 

Appartementengebouw "De Werf" bestaat uit 6 appartementen met parkeergelegenheid in de parkeerkelder. De Werf is een nieuwe aanvulling op het bestaande centrum van Berkel en Rodenrijs. Hier verrijzen straks 6 appartementen voor elke stap in uw wooncarrière. Het appartementengebouw beschikt over drie woonlagen met 1 of 2 parkeerplaatsen in de garage (afhankelijk van het bouwnummer) en een inpandige berging op de begane grond. 

«Terug naar het projecten overzicht
Onze Merken